Praktik: Dagen før det sker

Jeg har godt nok sommerfugle i maven. Jeg har en masse forestillinger om, hvordan det kommer til at gå i morgen – heldigvis er de allesammen gode :) Det er da et godt tegn at jeg har været så heldig med at finde bolig her i Viby. Dét var nemlig min største bekymring ved at skulle i praktik. Det betyder rigtig meget for mig at jeg ikke bor så langt væk. Jeg tror kun det tager 15 min. at gå derhne herfra, så det er sgu’ cool nok.

Nu må jeg hellere passe på ikke at komme for sent i seng, som jeg jo har for vane at gøre, hehe. Jeg sover ok på den springmadras jeg fik (tak for den Rie!).

Well, ville bare lige smide et indlæg her dagen før det hele går løs. Jeg vil løbende (som altid) berette om de ting jeg oplever – med mindre der er tavhedspligt omkring det selvfølgelig. Man ved jo aldrig. I morgen tager jeg helt sikkert en del billeder :p

Hasta luego!

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

2 Responses to Praktik: Dagen før det sker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *