Sportssøndag

Aaaah, pis det er længe siden jeg har skrevet. Det er fordi der er sket fucking meget. Pisse travlt på skolen (det sædvanlige).

Where to begin? Jeg skal lige love for at dagen i går (søndag) var aktiv. Lagde ud med fitness fra 10-12. Fik taget et nyt foto oppe ved skranken af hende der havde vagt, idet vi blev enige om at det kunne være en god idé (på det gamle havde jeg Jägermeisterhue på, hehe)… Jeg tænker også snart på at give dem kopier af to trance compilation CD’er som jeg har fået fra Manan. De kunne godt trænge til noget nyt musik dernede, og jeg tror det lige præcis er noget de kan bruge :) Som tak for at de er så venlige.

Jeg kunne jeg lige nå at være hjemme en times tid efter fitness, før jeg skulle afsted til fodbold i realskolens hal, sammen med de andre fra “La Onda” (fedz.dk). Første gang jeg spillede i den hal. Den er helt suveræn med bander hele vejen rundt… slet ikke som den hal ved pædagogseminariet!

I fredags var jeg nede på Café Carma hvor de er i fuld gang med at bygge stedet. De skal være færdige d.18! Jeg var nede for at snakke med Bayram vedr. de menu-kort, flyers og plakater de skal bruge til stedet… de skal også bruge en til at male nogle bogstaver på væggen i café’ens centrum (Der skal stå en definition/talemåde over ordet “karma” fra hinduismen/buddhismen). Noget á la dette:

    (Sanskrit) Karma betyder “handling”. Karma er loven om årsag og virkning eller retfærdighedens og gengældelsens lov: “Hvad et menneske sår, skal det høste.” Karma skaber balance og derfor retfærdighed. Ved et menneskes gode eller onde karma forstår man den samlede, opsparede sum af virkninger, som det selv og dets gruppe har været årsag til i dette eller tidligere liv, og som skal afbalanceres før eller senere. Karma bestemmer på denne måde et menneskes skæbne i næste eller fremtidige liv. Det er væsentlig at inddrage den kollektive karma, dvs. den sociale påvirkning et mennesket er udsat for og som er medbestemmende for et menneskes karma.

Jeg fortalte at jeg godt kunne male på deres væg, da jeg havde lavet nogle lignende før med de romerske kapitaler. Det er sgu fedt at lave sådan nogle ting… noget der kan blive set af en masse forskellige folk der kommer på stedet… Det skal nok også gå hen og blive mit yndlingssted. De åbner så tidligt om morgenen at det er muligt at gå derhen før skole og tage en kop kaffe i hjemlige omgivelser…

Så har jeg også snakket med Mads Brügger vedr. DR-UNG’s kerneværdier så jeg kan arbejde mere målrettet på den “spip” de skal smide i slutningen af DR-UNG’s programmer… Jeg har en masse idéer, og i dag sendte ham lige et scan af en side i min skitsebog, hvorpå jeg har skrevet de første idéer jeg fik ned.
Glæder mig til at høre fra ham igen, men jeg tror jeg begynder at filme til nogle af mine idéer allerede i næste uge.

I dag kæmpede vi videre med navnet til den virksomhed vi arbejder sammen med. Det var godt nok noget af en affære skal jeg lige love for! Til sidst blev vi så udkørte og drænede for nye forslag til navnet at vi hev fat i Poul-Allan. Så kom der andre boller på suppen –> han åbnede vores øjne for et navn der faktisk havde ligget under vores næse næsten hele tiden:

“INNOVATORIA”

Det kommer faktisk fra et navn som firmaet selv havde fundet frem til, nemlig: “INNOVATORIET”. Jeg foreslog blot at erstatte “ET” med “A” så det lød mere hen i retning af et skib, da det er det koncept vi har for selve bygningen… Det var i hvert fald noget af en forløsning endelig at få fastslået et navn så vi kunne begynde at skitsere på, hvordan logotype’en kunne se ud… det har dagen stort set gået med i dag –> og så lige bordfodbold selvfølgelig, hvor vi tævede Tilde og Anne-Sofie og omvendt!. Uuuuh, jeg tror jeg var lidt en “pain in the ass” over for dem, hehe.

Nu skal jeg op på skolen og tegne til illustration og så ellers hjem og læse.

KAPOW!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *