STOPMÆT! …og en del jobtilbud!

Det plakatforløb har godt nok været lærerigt!

Her er de to ting jeg har fundet ud af:

  At lave seamless patterns i Illustrator
  At når man printer på papir med tekstur, så kan laserprinteren ikke få farven til at dække helt som på glat papir

I dag fandt jeg ud af det sidste punkt, hehe. Fik også fat i Poul-Allan (endelig!) og han var positiv over for mine plakater. Det ender sgu med at jeg printer alle tre *argh* dyyyrt! Det er hele 9 A3’er pr. á 6 kr. pr. plakat! 162 kr. for print af 3 plakater! Jeg må tage det med stiv arm…

I morgen regner jeg med at printe dem alle tre. Skal ned i Arkitegn og have fat i det gode papir som Anders og jeg så på i dag. Det giver ikke nær så meget genskin som det papir der er i printeren som default. Nikolaj fortalte at printeren lægger et tyndt lag silicone på til sidst for at holde på farven, og at det er det, der gør ens print reflekterende.
Hvem der bare kunne få det trykt hos et rigtigt trykkeri i ét helt stykke siger jeg bare!

Stor nyhed: Jeg tævede Nikolaj i bordfodbold i går (tror jeg det var)! Vi spillede hele tre omgange for at afgøre det. Kommer altid til at svede så grufuldt meget fordi jeg lever mig så meget ind i det…

Ankel-nyt: Den har det bedre, men jeg kan stadig mærke det –> specielt når jeg går ned af trapper. Jeg har måske ikke været helt så god til at sidde med benet over hjertehøjde og med is på… det er sgu kun når jeg kommer hjem jeg gør det. Lige nu sidder jeg f.eks. med benet oppe på bordet med et viskestykke med is i viklet omkring anklen. Aaaah.

Denne uge kommer sgu’ til at stå i jobtilbuddenes tegn.

Jeg har fået flg. opgaver (enkelte er ikke sikre endnu):

  Logoopgave for en fyr der sælger slips
  Billeder der skal tages for vores gamle skolekok
  Grafik til Netamia sitet
  En musiker der skal bruge et CD-cover

Så der er en del at tage fat på. Jeg håber ikke det bliver ekstremt hårdt det næste forløb vi får!

Jeg kommer faktisk lige ude fra Vinod af, hvor jeg var sammen med Topper og Søren. Han skal bruge noget grafik til sit site på nettet. Vi sad og snakkede om det over et ordentligt måltid mad (helt suverænt som Vinod jo kan lave det!). Jeg tror det er en ret god opgave… det er ret sjovt at tage billeder af madretter… Det skal bare være noget andet end de normale billeder af retter som man kan se over det hele, så vi skal give det et twist af en slags… blande det med illustration på en måde…

Well, nu skal jeg nok også snart have noget søvn. Klar til at printe og montere i morgen!!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *