YouTube: B-Boy Stance!

You gotta watch this clip, it’s freakin’ hilarious :p

http://www.youtube.com/watch?v=MY4kFSuMvKM

The part where he falls down and screams really cracks me up!!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

One Response to YouTube: B-Boy Stance!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Private: Det er vidunderligt :D

Jeg er forelsket i Marjetka (udvekslingsstuderende fra Slovenien) og hun er forelsket i mig! Jeg kan næsten ikke huske hvor jeg så hende første gang – måske var det til Packaging forløbet? Anyway, hun var i hvert fald med på Factory forløbet vi afsluttede her i fredags.

Sidste weekend tror jeg gjorde udslaget. Der tog jeg med hende på Pitstop efter at have siddet og snakket på Republikken med hende, Anders og Arianna? Der var den aften hvor DJ Ting spillede og hvor jeg virkelig fik hende til at åbne øjnene op for mig tror jeg. Hun fortalte mig i hvert fald på dansegulvet at hun synes jeg var den sødeste af alle fyrene på skolen :D Vi gik også hårdt til den på dansegulvet –> hendes halskæde knækkede og jeg tog den i min bukselomme resten af aftenen. Vi lavede alle de fede dance moves: hun er total med på at “lave skuespil” når vi danser. Sådan skal det sgu’ være :p
Det var mig der sagde hvornår vi skulle tage hjem fra Pitstop (den beslutsomme mand!) så jeg fik fat i vores frakker fra garderoben og sagde til hende, at vi skulle danse ud hele vejen ud på gaden. Så hun tog min hånd og fulgte mig dansende uden for Pitstop. Det var helt perfekt!

Vi fulgtes hjem, og før vi gik hver vores vej gav vi hinanden en knus, og jeg kunne mærke hendes læber mod min hals.

Den efterfølgende uge har vi så gået og kigget på hinanden… har kunne mærke en del spænding i luften. Jeg har ikke helt vist hvordan jeg skulle takle det, men hun gav udtryk for at hun glædede sig til weekenden.

Her til fredagsbaren kom hun så sammen med Sahar og de andre udvekslingsstuderende. De kom dog først forholdsvis sent, så jeg var begyndt at hænge noget med snuden, da jeg havde regnet med at de ville være der til at begynde med. Begyndte at tænke tanker i retning af: “For fanden da også! Har jeg nu fucket min chance up?!” og “Kommer hun ikke til fredagsbaren fordi hun ikke har lyst til at se mig”. Det ændrede sig på ét sekund da hun pludselig trådte ind ad døren, hehe. Jeg kiggede over på hende og sagde “Hey!” hvorefter jeg fortsatte min samtale med Anders oppe i baren. Gik så hen til hende og de andre bagefter og fortalte dem at de var gået glip af Twister. Stod med den sandwich i hånden som Maria havde givet mig imens jeg snakkede med dem. Sahar nævnte noget med en fastelavnsfest (kunne svagt huske at der stod noget om den, i en mail der var blevet sendt ud). Den skulle de åbenbart ud til senere og hun spurgte om jeg kom med, hvortil jeg svarede: “I’m coming if you’re coming!“.

Det skulle vise sig at blive min mest fantastiske fastelavnsfest EVER! Jeg har aldrig gjort noget så perfekt og oplevet noget så stemningsfuldt. Det hele faldt bare i hak. Hun havde en pink paryk på, og mindede mig om hende fra Pulp Fiction af en eller anden grund.

Der var vildt crowded nede i kælderen med folk der dansede, så jeg foreslog at vi gik ind i rummet ved toilettet. Der var den fedeste rødlige belysning og trashede atmosfære med alle mulige vandrør der løb langs væggene og i loftet. Hun stod i midten af rummet med den røde lampe over hovedet, og jeg stod over for hende og dansede imens jeg holdt fast med begge hænder i rørerne i loftet. Sahar tog et billede af os derinde (MUST HAVE!). Da der var knap så mange folk inde i det egentlige danserum, gik vi derind og fyrede den af. Der kunne vi også røre loftet, hvilket vi begge synes var vildt fedt. Det gav mulighed for at danse på en specielt måde i hvert fald.

På et tidspunkt rev jeg et ansigt af en plakat ude ved toilettet og fik hende til at sætte det på mit ansigt. Det så vildt creepy ud sagde hun –> fordi hun ikke kunne se min mund bevæge sig når jeg talte. Tror også jeg forskrækkede Tilde og Sofie. De sad sgu’ og grinede af mig da jeg stod og dansede med Marjetka, hehe.

Så skete det skelsættende! I rummet vi dansede i, hang der papir ned fra loftet henne i hjørnet så der var dannet en lille “niche” man kunne stå ubemærket bag. Jeg skubbede hende derind og fulgte selv efter. Så blev vores dans pludselig mere intens og erotisk. Det var som om vi var med i en film. Jeg kunne se situationen ude fra og følte at det vi gjorde var som klimaks i en film. Noget i den retning. Det er svært at sætte ord på hvad der præcis skete.

Vi kyssede vildt og jeg pressede hende op mod væggen. Lod mine hænder glide op af hendes lår. Kradsede med det yderste af mine fingre. Hun vred sig som en slange foran mig. Aldrig har jeg set en kvinde være så tændt før, og det var pga. de ting jeg gjorde ved hende.

Så spurgte jeg om vi skulle gå udenfor. Hun tog sin pung og jeg tog min frakke. Jeg gik ud af hoveddøren og stod og ventede på hende der rundt om hjørnet, så hun kun lige ville kunne se min frakke når hun kom ud (bevidst gjort, for at virke mere mystisk). Jeg vidste godt at hun regnede med at vi skulle mødes udenfor ved bagindgangen, så jeg gik bevidst ud og ventede ved hovedindgangen så hun blev nødt til at lede efter mig og i kort tid føle at hun havde mistet mig… Da hun efter noget tid endelig kom ud af døren gav hun da også udtryk for at hun havde ledt og ledt efter mig, hehe.

Vi stod ved væggen uden for Villa Ica og fortsatte hvor vi slap. Jeg gav hende min frakke og hun tog den over os begge så vi stod i vores egen lille hule og kunne mærke hinandens læber i det mørke vi selv havde skabt. Pludselig kom en politibil kørende forbi. Den sænkede hastigheden da den var ud for hvor vi stod, så jeg nikkede lige til dem (en slags: “Vi er ok, bare kør videre!”) hvorefter den kørte videre. Jeg sagde til Marjetka at der lige var en politibil der havde kørt langsomt forbi os… fordi det var farligt det vi havde gang i, hehe. Det var en kommentar der ramte plet kunne jeg se på hende.

På vejen hjem satte vi os kort ved rutebilstationen og hun spurgte noget i retning af: “Now what do we do? What about the thing?“. Hun hentydede selvfølgelig til hvor vi skulle tage hen. Hendes hjem eller mit. Jeg svarede at jeg godt kunne lide at drille ;) så jeg sagde at jeg ville trække den lidt… no hurry. Omvendt situation, men jo mere jeg venter jo mere “desperat” bliver hun. Det kan jeg lide :D

Her i dag (16:10) mødtes jeg så med hende i den lille park bag kirkegården. Hun bor der i nærheden. Vi satte os på bænken og nød de sidste solstråler inden den gik ned. Jeg fik atter hendes bløde læber at mærke. Jeg tog et billede af hende med hendes eget, gamle kamera (skal fremkaldes, hehe). Vi sad og snakkede om film, om familie etc. og da solen var gået ned gik vi ned i byen. Jeg ville tage hende med på Carma, men de var desværre lukket. Det samme havde Lucca, så vi gik ned til slotssøen og sad på bænken ved platformen og så på de sjove ænder. Jeg fortalte at jeg kunne forstå hvad de sagde og fandt på en masse underlige dialoger. Hun var ved at knække af grin, hehe. Hun angreb mig igen med krævende kys og hun kunne næsten ikke stå på sine ben pga. mig sagde hun. Hun satte sig med benene oppe på mit skød. Følte sig som en lille pige igen, sagde hun :) FUCK hun er sød. Jeg er helt bestemt forelsket. Vi har nogle vildt dejlige øjeblikke sammen. Det eneste der manglede var noget musik (hvilket vi begge var enige om).

Jeg skal huske min iPod til næste gang vi skal mødes, så vi kan høre stemningsfuld musik…

This entry was posted in Privat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *