War Game

Click it big for a better view

Click it big for a better view

Recently I found this illustrated card game that I made when I was about 13 years old. It was a pain in the ass to scan and set this up, but here it is :) I remember that we tried to play this game in class back then. It wasn’t very successful – maybe because I hadn’t really made any specific rules for the game. Hmm, I’m actually inspired by my old drawings. It’s a funny feeling…

This entry was posted in Grafisk Design, Illustration, Inspiration, Minder, Tegning. Bookmark the permalink.

7 Responses to War Game

 1. Palle says:

  …det skal du da få udgivet ;-)
  (der er jo heller ingen der kan finde ud af reglerne til f.eks. yo-gi-oh kort…) fluehæren kombineret med pest må være en ret go hånd.

 2. Mads Jensen says:

  Plasmapistolen kan monteres infrarød… ehm… tampon?
  Cool!

 3. Anders says:

  Hold kæft det er nogle grineren kort! Specielt den “ukendt” med 6 arme og 18 øjne! De beskrivelser er for naivt fede!

 4. Jokke-svin says:

  Palle > Hehe, det kunne da være fedt hvis det kunne lade sig gøre at få dem ud som et ægte spil en dag. Mangler bare lige at designe bag covers til dem. Korrekt: Fluehær og Pest kombi er ret så nasty.

 5. Jokke-svin says:

  Mads > Det er sgu da en ledning mand :p Men nu du siger det, så ligner det sgu da den grummeste tampon, haha.

 6. Jokke-svin says:

  Anders > Ja det er vildt så naivt man kan skrive når man er lille :) Da jeg lavede dem synes jeg de var de fedeste kort EVER kan jeg huske. Nu er de bare vildt humoristiske. De motiver der dengang var seje, skræmmende og farlige, er nu sjove i kraft af naiviteten i stregen og formuleringerne, fordi jeg modsat dengang nu kan SE naiviteten i dem hehe.

 7. Mads Jensen says:

  Faktisk synes jeg den dag idag, at det STADIGT er de fedeste kort EVER! Jeg har vist dem til sønnike, og han er HELT enig – og så er han selv gået igang :-D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *