JP: En sværm af kort!

Gert og jeg var de eneste på pinden her til morges, og vi fik en haste-opgave ind ad døren. Det var 12 små kort der skulle laves til en serie ferie-artikler var det vist. Vi tog dem fra en enden af (hevr vores ende) og mødtes så på midten. Til at begynde med, sad vi sammen og lavede den template de resterende kort skulle laves ud fra, for at få et ens udtryk på dem all. Jeg var godt nok lidt frustreret over den måde deres kort et bygget op på. Det er sgu ikke lige til at redigere dem, hvilket sluger en del tid… Det har dog lært mig en ting, nemlig Clipping Masks! Det er sgu’ egentlig ret smart… Jeg var faktisk ikke klar over at man kunne arbejde med masker i Illustrator, men det gør jeg altså nu :)

Jeg fik ros for min MEGA-BY grafik af Gert – Jeg kan sgu ikke vente med at få den trykt så jeg kan klippe den ud af avisen og gemme den sammen med alle de andre udklip :p Jeg vil lave en mappe til sidst med alt det jeg har lavet her på JP. Det kan se ret fedt ud tror jeg. Evt. printe de indlæg på min blog der omhandler praktikforløbet, og vedlægge dem i mappen. Steen Kilde var ikke lige på sit kontor i dag, så jeg lagde et sort/hvidt print på hans skrivebord… Måske er han der i morgen så jeg kan få noget feedback.

Og så var det dagen hvor jeg debuterede som model på forsiden af JP sports-magasinet (krops-model vel at mærke!).
Tog min ét-pedalede damecykel og trillede ned til Bike Connection i Viby for at få den repareret. Det er nu rart også at kunne cykle på arbejde en gang imellem :) Og cykle ind til Viby og rundt om Brabrand søerne osv.

Jeg forsøgte igen i dag at få fat på Palle Nielsen (ham der står for motionsrummet i kælderen på JP) men han er åbenbart sygemeldt. Well, han ser nok den mail jeg har sendt ham når han engang bliver rast. Jeg vil træææne!! Har en hel spand protein-pulver med herop som bare venter på at blive brugt, hehe (ja Anders, jeg skal nok huske ikke at tage det hele!) :p

Jeg har fået ondt i mit højre knæ af en eller anden grund. Det begyndte faktisk for længe siden, men det er først nu det sådan rigtig irriterer mig. Jeg tror det har noget at gøre med min højre støvle jeg har på hver dag. Den føles underlig sammenlignet med den venstre. Jeg tror det vil hjælpe at lægge nye såler i. De er trods alt aldrig blevet udskiftet, så de er nok trådt meget ned. Det er min teori i hvert fald (ikke at jeg bruger al min fritid på at kontemplere over diverse såleteorier, hehe).

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

2 Responses to JP: En sværm af kort!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *